Boka tid via telefon: 08-570 322 46

När vi är upptagna av behandling så har vi ingen möjlighet att svara men lämna gärna namn och telefonnummer på vår telefonsvarare så ringer vi upp så fort vi kan.

Boka via e-post genom att klicka här

Att maila på denna mail innebär att du skickar utan sekretesskydd så vi ber dig att endast skicka kontaktuppgifter så hör vi av oss alternativt att du kontaktar oss via 1177.

Det går även att boka via 1177.se

Besök hos fysioterapeut/sjukgymnast kostar 200:-, alla betalningar registreras automatiskt på e-frikortet.

Barn och ungdomar under 18 år samt seniorer som fyllt 85 år är avgiftsbefriade.

Frikort får man vid 1100 kronor och det kommer automatiskt att finnas elektroniskt i alla system i Stockholms Läns Landsting. Om man vill ha ett fysiskt frikort får man som patient själv beställa det på 1177 Vårdguiden.

Uteblivet besök

Om du inte kan komma till ett planerat besök måste du lämna återbud senast 24 timmar före avtalad tid. Om du inte avbokar får du betala en avgift på 200:- för uteblivet besök. Du betalar en avgift för uteblivet besök även om besöket hade varit avgiftsfritt, exempelvis för barn och ungdomar under 18 år. Högkostnadsskydd/frikort gäller inte om du behöver betala en avgift för uteblivet besök (se 1177).

Remissfritt_colour_positive_RGB_2_spalt_webb

Sjukgymnastik är remissfritt.

Det råder remissfrihet till sjukgymnast i alla 21 landsting och regioner. Det innebär att du kan söka hjälp hos sjukgymnast för smärta och andra besvär direkt utan omvägar.

Frikort/högkostnadskort gäller.

Eftersom vi erbjuder vård och terapi som omfattas av sjukförsäkringen gäller Offentlighets- och sekretesslagen, OSL 1990:400. Läs mer om OSL här.